Σεισμοσ Σαντορινη / Σεισμός νοτιοανατολικά της Σαντορίνης - CNN.gr / Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη.

Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς.

Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμός νοτιοανατολικά της Σαντορίνης - CNN.gr
Σεισμός νοτιοανατολικά της Σαντορίνης - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη.

53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις .

Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα. Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε .

Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και .

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Σαντορίνη:Πάνω από 10% η Χρυσή Î'υγή -Τρίτο κόμμα στην Οία!
Σαντορίνη:Πάνω από 10% η Χρυσή Î'υγή -Τρίτο κόμμα στην Οία! from www.newsit.gr
Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις .

Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε .

Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, .

Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη.

Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Χρουσαλά - Πατίτσας: Î'πό την Σαντορίνη… στην Φολέγανδρο
Χρουσαλά - Πατίτσας: Î'πό την Σαντορίνη… στην Φολέγανδρο from www.newsit.gr
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη.

Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956.

Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμός σημειώθηκε απόψε στην σαντορίνη. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, . Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Συνοδεύτηκε από τσουνάμι ύψους 25 μέτρων και προκάλεσε θύματα και . Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς.

Σεισμοσ Σαντορινη / Σεισμός νοτιοανατολικά της Σαντορίνης - CNN.gr / Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη.. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 κι έπληξε, κυρίως, τη σαντορίνη. Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε .